COLLA DE DOLÇAINA I TABAL DE VINARÒS.

Grup de músics vinguts de les comarques del Baix Maestrat, Montsià i Baix Ebre.

LA GENT DE LA COLLA

LA  GENT DE LA COLLA

BENVINGUDES I BENVINGUTS !

13 jul 2010

TROBADA A BENICARLÓ




Enguany la Colla de Dolçaina i Tabal de Vinaròs ha estat convidada per la Colla de Dolçainers de Benicarló, a la trobada annual que organitza a la ciutat veïna. Hem compartit una bonica tarda amb altres colles de la Comarca, com la Colla Polpis, de Santa Madalena, la Colla de la Jana, dues Colles de Castelló, la Colla de nanos i gegants de Vinaròs i la Colla de Benicarló com a organitzadora. Tot va començar amb un cercavila de les colles pels carrers de la ciutat, sortint de davant l'Ajuntament i acabant davant la porta l'esglèsia, on hi havia muntat un escenari. Va ser aquí on cada colla participant va interpretar dues peces de seu repertori. Al finalitzar l'acte, amb totes les colles dalt l'escenari, es van interpretar dues peces, amb uns 40 o 50 músics tocant junts. En acabant, la colla de Benicarló ens va preparar un berenar, que va vindre molt bé per recuperar forces. Esperem tornar-hi l'any que ve. Només volem fer un xicotet aclariment: la Colla de Dolçaina i Tabal de Vinaròs mai no ha tingut com a mestre a Ximo Albiol, sense desmereixer en cap moment el seu treball. Si som fidels a la veritat, doncs,  hem de dir-ho clar:  els nostres mestres han estat, són i seràn Pau Puig i Cristobal Aixendri.

4 comentarios:

  1. Molt bé! jeje
    bueno, aui he pujat el video en el que tocavem la polka de la mangrana ,però nose que ha passat que no estic segur de si se ha pujat! esta nit miraré si ja apareix per el youtube , si vec que no s´ha pujat bé demma miraré de tornar a pujar-lo i pujar també el video de turcs i cavallets i el que toquem ttos junts Pascualt :P

    ResponderEliminar
  2. http://www.youtube.com/watch?v=YnTF9ywdZeQ

    ResponderEliminar
  3. La colla no ha tingut mai com mestre Ximo, però i els dolçainers?;)

    ResponderEliminar
  4. Doncs, això depen. Hi ha que si i hi ha que no. M'imagino que et refereixes a tres persones en concret que són de Benicarló, i que han decidit lliurement venir a l'escola de la Colla a aprendre amb Cristobal. La resta no l'hem tingut com a mestre. En qualsevol cas, has d'estar d'acord amb mi que no es pot dir que és el mestre de tots els que estaven dalt l'entaulat, per exemple en el meu cas no ho ha estat mai. I ja et dic que respecto el seu treball, com espero que respecten el meu.

    ResponderEliminar